Ofte stillede spørgsmål

Om produktet

Bogstaverne kører på strøm og sættes sammen ved hjælp af magneter, der viderefører strømmen, så bogstaverne øjeblikkeligt lyser. Der er altså ikke brug for værktøj eller lignende. Strømforsyning følger automatisk altid gratis med i din ordre. NB: Der sidder et beskyttelsesfolie på bogstaverne når du modtager dem, som skal pilles af.

For hver lampe du bestiller modtager du:

- Bogstaverne til det defineret navn/ord.

- 1x connector til at tænde og slukke for lampen.

- 1x strømforsyning til at tilslutte lampen til en stikkontakt.

- 2x flade endestykker til at dække de to synlige magneter, efter sammensætning af lampen.

Skal du kun bruge 1 mellemrum i lampen, kan du bruge connectoren som mellemrumstykke, som automatisk følger med til ordren. Det er den du tænder og slukker for lampen med. Skriver du mere end 1 mellemrum i Byg-Selv funktionen, får du tilsendt et ekstra mellemrumstykke med i ordren. Obs: Ekstra mellemrumstykker koster 50 kr. pr. stk.

Ved at holde fingeren ned på "fingeraftrykket" på connectoren, kan du skrue op og ned for bogstavernes lysstyrke. Hold fingeren nede i nogle sekunder for at se en forskel.

Selve størrelsen på et bogstav er 75 mm., og 95 mm. inklusiv bogstavens fod. Dybden er 50 mm. Selve bogstavernes længde afhænger af hvilket bogstav der er tale om.

Da det er 12V spænding, er bogstaver­ne totalt ufarlige og giver absolut ingen stød, selvom magneterne alligevel skulle blive rørt eller slikket på, mens der er lys i bogstaverne.

Bogstaverne bruger max 1,5W pr. bogstav og har dermed et ekstremt lavt strømforbrug. Det vil sige, at et ord eller navn på 4 bogstaver kun koster 2-4 kr. for 200 timers konstant belysning ved fuld styrke.

Ja, vores produkter har alle europæiske certifikater herunder bl.a. CE.

Levering

Ja, vi tilbyder gratis fragt på alle ordrer.

Hvis du køber inden kl. 15, så bliver din ordre afsendt samme dag, hvis det er en hverdag - ellers så sender vi den næste hverdag. Selve leveringen tager 1-2 hverdage.

Vi tilbyder gratis fragt med GLS. Du kan altid følge din pakke på GLS´s egen trackingside.

Ja. Så snart din ordre er afsendt, vil du modtage et trackingnummer, så du nemt kan følge din pakke. Skulle du mod forventning ikke modtage pakken, får du selvfølgelig fuld kompensation.

Returnering

I kraft af vores 30 dages tilfredshedsgaranti har du mulighed for at returnere dit køb inden for 30 dage efter modtagelse af varen.