Ufarligt & børnevenligt

Totalt ufarlige

Vores magnetiske LED-oplyste bogstaver er ikke kun en unik og personlig dekoration til hjemmet, men de er også helt ufarlige og børnevenlige.

Sikkerhed er altid en prioritet, når det kommer til elektriske produkter, og vores bogstaver er ingen undtagelse. Bogstaverne er designet med endeafslutninger, så magneterne ikke er fritlagte, hvilket gør dem til en sikker dekoration. Selvom endeafslutningerne skulle fjernes eller ikke blive påsat, så er vores bogstaver stadig helt sikre og ufarlige, da de er drevet af 12V strøm og dermed eliminerer enhver risiko for elektrisk stød ved kontakt med hud eller oral kontakt. Dette gør dem til det perfekte valg for børneværelset eller ethvert andet rum i huset, hvor børnene opholder sig.

Men det er ikke kun sikkerheden, der gør vores bogstaver børnevenlige. Deres magnetiske design gør dem nemme at sætte sammen og flytte rundt, hvilket giver børnene mulighed for at skifte bogstaverne og skræddersy deres eget personlige budskab. Samtidig er LED-belysningen også en sjov og interaktiv feature for børnene, og kan også bruges som natlampe.

Vi er stolte af at kunne tilbyde et produkt, der både er funktionelt, sikkert og børnevenligt. Så hvis du leder efter en unik og personlig gaveidé til dit barn eller en børnevenlig dekoration til hjemmet, er vores magnetiske LED-oplyste bogstaver et perfekt valg.

Byg en lampe i dit barns navn her